Minisymposium Duurzame Inzetbaarheid, zo doen we dat in Drenthe 20 februari 2018

Geplaatst op: 20 februari, 2018 ()

Datum/Tijd
Date(s) - 20 februari, 2018
18:00 - 20:30

Categorieën Geen Categorieën


Op dinsdag  20 februari a.s. vanaf 18.00 uur heten wij u van harte welkom in “Het wapen van Drenthe” in Roden . Om 18.30 uur gaan wij gezamenlijk een hapje eten en vervolgens volgt er om 19.00 uur de thema-bijeenkomst over “Duurzame Inzetbaarheid” en wat dit kan betekenen voor u als werkgever. Diverse gastsprekers zullen deze avond aanwezig zijn om hun ervaring met u te delen.

Werk en mantelzorg staat niet op zichzelf. Het maakt onderdeel uit van de totale bedrijfsvoering en personeelsbeleid. De zorg voor werk en mantelzorg maakt daarbij onderdeel uit van duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzetbaarheid is een ruim begrip en waarom hierop de focus? Samengevat kun je zeggen dat je als werkgever belang hebt bij de beschikbaarheid van competente, fitte en betrokken medewerkers, nu en in de toekomst, die optimaal bijdragen aan een kwalitatieve en kwantitatieve goede productie en dienstverlening en een positieve bijdrage leveren aan het behalen van de organisatiedoelen. Kortom investeringen – in gezondheid, opleiding en ontwikkeling, de organisatie van het werk, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden – vergroten het vermogen van mensen, jong en oud, om gemotiveerd en productief aan het werk te blijven. Sommigen noemen het wel de grootste uitdaging in de naaste toekomst, zeker gezien een langer arbeidzaam leven door het opschuiven van de AOW leeftijd en het veranderde sociale stelsel, denk alleen maar aan de verplichtingen bij verzuim.

Bent u als ondernemer in Noordenveld geïnteresseerd en wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan op info@ocn-noordenveld.nl

NaoberLoket Noordenveld is een intiatief van:
Ondernemerscontact Noordenveld Dwazziewegen 11, 9301 ZR Roden www.ocn-noordenveld.nl

© 2018 NaoberLoket Noordenveld
Dwazziewegen 11
9301 ZR Roden
telefoon 050 82 00 959
info@naoberloket-noordenveld.nl

Disclaimer
Alle door NaoberLoket Noordenveld ter beschikking gestelde bestanden zijn gratis te gebruiken. Gebruik van de bestanden is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Regelmatig worden er nieuwe handige downloads toegevoegd.

Vormgeving: Tieme Dekker Grafische vormgeving